Hotel Delminivm

Restoran i konoba Marineroflag-UK

hotel delminivm zagreb croatia
 
Stasali smo na dugogodišnjoj tradiciji bavljenja ugostiteljstvom još od 1993. godine kao V. K. Croatia. Godine 2001. preseljenjem mijenjamo naziv u Restoran Marinero. Konačno, 2011. godine restoran i konoba pod istim imenom nalaze svoju novu lokaciju u ekskluzivnim prostorijama Hotela Delminivm.
Smješten u jednom od najbolje uređenih kvartova zapadnog dijela Zagreba, Hotel Delminivm  će Vam istovremeno pružiti istinski doživljaj odmora, te ispuniti svaki zahtjev Vaših poslovnih obaveza.
U atmosferi Restorana i konobe Marinero, ugodnim prostorima za druženje i opuštanje, prepustite se užicima vrhunski pripravljenih jela tradicionalne nacionalne  kuhinje i svojim poslovnim partnerima pružite nezaboravan gastronomski doživljaj.
Hotel Delminivm  savršen je izbor za poslovne i turističke putnike i ispunit će želje najzahtjevnijeg gosta. Blizina autoceste Delminivmov je prozor u svijet, dok je blizina Centra njegov prozor u srce gradskih događanja. Autobusna stanica gradskog prijevoza udaljena je nepunih pet, a postaja gradske željeznice tek desetak minuta hoda. To nas čini poželjnim objektom svim posjetiteljima našeg grada koji bi htjeli da im gradski sadržaji budu na dohvat ruke.
Uvjereni smo da će naša stručnost i susretljivost opravdati Vaša očekivanja te Vaš boravak u našem gradu učiniti Vam ugodnim i uspješnim.


Radujemo se Vašem dolasku u Hotel Delminivm!

Online Rezervacija Soba preko Hotela Delminivm

Smještaj u Hotelu Delminivm:
Vaši podaci:

Smještaj:
Vaš dolazak:
Vaš odlazak:
Dodatne napomene:
Naslovnica O nama